You, the petitioner
Nico ploum met link

Geen M.Buber-plein maar het Nico Ploum plein in Kerkrade

441 signatures

Het plein bij het nieuwe winkel-centrum van Kerkrade gaat het M. BUBER-plein heten. Zo werd reeds beslist. Laten we het hierbij zitten omdat die man een Duitstalige Oostenrijkse-Israëlische-joodse godsdienstfilosoof was? Hebben we daar een boodschap aan?

Petition

We

Wij, 80% van de Kerkradenaren blijven pleiten voor de naam Nico Ploum want dat was een echte Kirchröadsjer, componist, liedjesschrijver en een carnavalist waar iedereen trots op is.

 

establish that:

Zeg JA-ik-wil GEEN BUBER-plein of anders gaan voor meer #‎AKTIE‬ ! Like: www.nicoploumplein.nl

 

and request

Geen denkende 'onbekende' Buber maar Nico Ploum plein als naam voor het plein bij het nieuwe winkelcentrum in Kerkrade. Met een niet met de burger gecommuniceerde naam gaan wij niet akkoord.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kerkrade 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-17 
Lead petitioner:
Team NicoPloumPlein Kerkrade 
Organisation:
www.nicoploumplein.nl 
Website:

History

Signatures

Updates

De vorderingen op Koningsdag 27 april 2016

Hoi echte Kirchröadsjer en alle sympathisanten. Er zit veel positief schot in de ontwikkelingen omtrent de tenaamstelling van het plein bij het nieuwe winkelcentrum in Kerkrade-C. Diverse politieke partijen staan er 100% achter dat de naam moet worden: ' het Nico Ploum plein '. Meerdere BK'ers en T Jod Tsimmer gaan er ook voor. Reeds 300 petitie-ondertekeningen ontvangen, maar dat moeten er veel meer worden!.

2016-04-27