U, de petitionaris
Image003

Geen Leyten-bouwplan Noorddijk/Geerkade te Maassluis

121 ondertekeningen

De Gemeente heeft wederom op 4 oktober 2016 een vergunning verleend aan projectontwikkelaar Leyten voor de bouw van een kolossaal project aan de Noorddijk/Geerkade, ondanks bewoners protesten en het vonnis van de rechtbank in 2014. Help de bouw te voorkomen door het ondertekenen van deze petitie.

Petitie

Wij

Omwonenden, belanghebbenden, inwoners van Maassluis en alle overigen.

 

constateren

  • dat het nieuwe bouwplan voor de Noorddijk/Geerkade weer niet in lijn is met onze verwachtingen en wettelijke bepalingen.

  • De realisatie van het huidige plan zal niet alleen de leefomgeving schaden, maar ook het beschermd stadsgezicht onomkeerbaar voor de toekomst schandelijk veranderen.

  • De Gemeente heeft adviezen van organisaties zoals Welmers Burg Stedenbouw, Culturele Raad Maassluis en de Historische Vereniging Maassluis niet ter harte genomen.

 

en verzoeken

de Gemeente Maassluis de omgevingsvergunning die zij op 4 oktober 2016 voor de bouw van 11 woningen aan de Noorddijk/Geerkade (3142) te Maassluis heeft verleend, in te trekken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Maassluis 
Petitieloket:
Einddatum:
11-11-2016 
Petitionaris:
Bewonerscommissie bouwplan Noorddijk/Geerkade 
Organisatie:
Bewonerscommissie Bouwplan Noorddijk/Geerkade 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen