You, the petitioner
E5bf4e2c d643 4a25 bbf2 3dea44bb109a

Geen huur of aflossingen betalen tot COVID-19 voorbij is

48,763 signatures

Teken deze petitie als je vindt dat de overheid over moet gaan tot het bevriezen van de huurlasten en alle leningen zodat mensen even ademruimte krijgen -- zowel privé als zakelijk.

Petition

We

Het volk van Nederland, iedereen, jong en oud

 

observe

  • Privémensen die hun loon verliezen moeten eten hebben, dat is prioriteit

  • Als bedrijven over de kop gaan zijn er ook voor de staat minder inkomsten en meer uitgaven; meer mensen op de dop, meer armoede

  • we moeten een sterk immuunsysteem hebben om deze ziekte te verslaan!

  • afbetalingen van schulden moeten nu bevroren worden, zodat iedereen alles heeft wat noodzakelijk is,

  • ook bedrijven moeten ademruimte krijgen, zodat ze geen schulden krijgen en kunnen blijven bestaan, want elk bedrijf, zowel groot als klein, hebben we nodig voor onze economie

  • Zelfs Amerika geeft een basisinkomen aan zijn volk voor een shutdown en ter bescherming van hun volk

 

and request

  • Alles gewoon bevriezen! Vrijstelling van de vaste lasten en leningen is het allerbelangrijkste voor minimaal 3 maanden.

  • Stop met ruziemaken, werk nu samen en zorg voor de bevolking in plaats van aan geld te denken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Lead petitioner:
Cherry Romana 
Organisation:
Het volk  

History

Signatures

Updates

Petitie is door de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid behandeld

In een brief van Tweede Kamer staat dat de ministers die gaan over de maatregelen tijdens deze crisis gewezen kunnen worden op de petitie. Dit gaat doorgaans in een vorm als "we krijgen signalen uit de maatschappij hierover, zoals een petitie op 30 maart, hoe gaat u hierop reageren?"

De brief luidt:

"Uw bovengenoemde petitie is door de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een procedurevergadering behandeld.

+Read more...

De commissie heeft besloten dat de leden de petitie desgewenst kunnen betrekken bij de behandeling van de schriftelijke overleggen inzake de ontvangen brieven van de bewindspersonen van SZW over de Noodmaatregel overbrugging werkgelegenheid (Now) en de Uitwerking tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo).

Namens de commissie dank ik u voor de toezending van de petitie.

Hoogachtend,

de griffier van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,"

2020-04-08

Vrijdagochtend 27 maart 2020 overhandigd aan de Tweede Kamer

De vaste Tweede Kamercommissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een proces-verbaal van de petitie door de Stichting Petities.nl vanochtend ontvangen. Wegens de door het coronavirus veroorzaakte omstandigheden is de traditionele fysieke overhandiging overgeslagen.

+Read more...

De petitie is nu gesloten voor ondertekening

2020-03-27

Al 39 000 handtekeningen bereikt!

Aan ons volk, wij hebben gezamenlijk binnen 5 dagen al 39 000 handtekeningen kunnen verzamelen. Dit korter dan wij ooit zouden kunnen verwachten.

+Read more...

Jammer genoeg pakt de media het niet gelijk op maar samen kunnen wij daar wel voor zorgen! Blijf het delen en tekenen. Inmiddels is de tweede kamer al benaderd en we zullen uiterlijk volgende week horen wat de kamerleden in de commissie van volksgezondheid welzijn en sport ervan vind!

Met vriendelijke groet,

Cherry Romana Namens het volk

2020-03-25