U, de petitionaris
Img 0649

Geen groen in je tuin van meer dan twee meter hoog

1 ondertekening

Je betaalt de gemeente om er te mogen wonen. Laat de gemeente dan ook eens werken aan jouw woonplezier. Maak een vuist tegen groen zoals struiken en bomen in voor en achtertuinen die hoger worden dan twee meter en rotzooi veroorzaken en (dag)licht van u wegnemen.

Petitie

Wij

De inwoners van Gemeente Delft.

 

constateren dat:

Dat er is wildgroei is van struiken en bomen hoger dan twee meter in tuinen. Dit groen neemt licht weg en vervuild de omgeving van andere burgers. Woongenot van andere burgers wordt hierdoor weggenomen. Geen enkele inwoner zou last, hinder of gevaar mogen veroorzaken voor een ander. In tuinen van woningen horen geen bomen en struiken van meer dan twee meter hoog. Als je uitbouwt op die hoogte heb je ook een vergunning nodig.

 

en verzoeken

Wij eisen een wetgeving die het houden en of plaatsen van groen in een tuin horende bij een woonhuis de hoogte van twee meter niet mag overschrijden en geen vuil mag veroorzaken op terrein van aangrenzende tuinen of paden die niet of mede van de eigenaar zijn. Ongeacht of de grond eigendom is van de Gemeente of behoort aan de eigenaar van de woning.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
03-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
J. Latchmansing 

Geschiedenis

Ondertekeningen