You, the petitioner
Tumblr ljkd29i4tj1qhcq2ro1 500

Geen gedwongen homoseksuele voorlichting, geen ongewenste inmenging in opvoeding

12 signatures

Op 3 september 2012 is het Roze Stembusakkoord ondertekend door bijna alle grote politieke partijen met de belofte steun te verlenen aan de homobeweging in Nederland en om de homo-emancipatie te bevorderen worden kwesties omtrent homoseksuelen en bi-seksuelen bovenaan in de politieke agenda gezet.

Wat kunnen wij hier tegen doen ?

Met deze petitie willen wij een burgerinitiatief starten en dat houdt in dat er 40.000 getekende petities vereist zijn om deze indringing op onze vrijheid van opvoeding te verhinderen. Wij leven in Nederland waar wij een keuze vrijheid genieten en dat willen we graag zou behouden. Dus een voorlichting als deze moet een keuze zijn en niet een opgelegde verplichting vanuit de overheid tegen de wil, wensen en belangen in van het individu.

Petition

We

Bezorgde ouders (voogden) en andere ontstemde mensen,

 

observe

Wat betekent dit voor u en uw kinderen ?

Belangrijkste korte termijn gevolgen van het Roze Stembusakkoord: - Verplichte Homoseksuele voorlichting - Toegestaan voor leraren om homoseksueel gedrag te vertonen voor uw kindÂ’s aangezicht

De COC (Homoseksuelen belangenbehartiger) is momenteel intensief en actief scholen aan het benaderen om hun boodschap te verkondigen met als doel uw kinderen tegen uw wil in te beinvloeden. Hieronder vallen: basisscholen, middelbarescholen en religieuze scholen (geen school wordt vrijgesteld).

Door de nieuwe wetsvoorstel die op korte termijn ingediend gaat worden die ervoor zorgt dat er een verplichte homoseksuele voorlichting afgedwongen wordt en uw kinderen dwangmatig een denkwijze opgelegd krijgen waar u het misschien niet mee eens bent. Omdat u volledig het recht heeft om zelf uw opvoeding naar gelang in te vullen naar de wijze die u als het beste beschouwt voor uw kind. U bent tenslotte zijn/haar opvoeder en ouder (voogd) !

 

and request

Bij deze willen we een aantal punten die in het Roze Stembusakkoord staan, van de tafel halen. Omdat die simpelweg niet rekening houden met en tegen de wil, wensen en belangen van een grote groep mensen ingaan.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2013-02-09 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
S. al Kandoussi 

History

Signatures