You, the petitioner

Geen forensische kliniek op Berg en Bosch

673 signatures

Wij, omwonenden en burgers van De Bilt, zijn tegen een forensische kliniek op Berg en Bosch tussen Maartensdijk en Bilthoven. Volgens opgave van de kliniek zelf zullen daar forensische patiƫnten worden behandeld, sommigen zelfs met tbs-indicatie. Het is een open inrichting. Dat is geen goed idee, want onze kinderen fietsen daar dagelijks langs, er zijn 2 scholen voor autistische kinderen en een verpleeghuis op het terrein.

Petition

We

omwonenden en inwoners van Maartensdijk en Bilthoven,

 

establish that:

  • dat de komst van deze instelling in het geheim is voorbereid en dat wij nergens bij zijn betrokken.
  • In deze open kliniek worden daders van o.a. (zware) mishandeling, bedreiging met misdrijf en brandstichting behandeld, die tot 22 uur buiten de kliniek mogen zijn en bijvoorbeeld de dorpscentra van Bilthoven en Maartensdijk mogen bezoeken.
  • Deze kliniek heeft in het verleden voor zeer veel overlast en gevaar gezorgd in Den Dolder en dat willen we niet!

 

and request

alles in het werk te stellen om de eerste periode niet alleen veilig te houden, maar tevens alles te proberen om deze kliniek van Berg en Bosch te verwijderen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
De Bilt 
Petition desk:
Closing date:
2022-04-09 
Lead petitioner:
Joyce k 

History

Signatures