You, the petitioner
Fb stem r!a geenfloriade lijst 12

Geen Floriade 2022 in Almere

71 signatures

Stop de Floriade nu het nog kan. Steun de petitie van Respect!Almere. Uit onderzoek van Citisens onder Almeerders blijkt dat 89% vindt dat de Floriade2022 de Gemeente Almere veel te veel kost. Minimaal 10 miljoen euro! En 63% wil de Floriade niet in Almere maar toch draaft het college van B&W door.

Petition

We

Partijleden en sympathisanten van Respect!Almere en bezorgde inwoners van de Gemeente Almere,

 

observe

  1. Dat de gemeenteraad van Almere bereid is om meer dan dertig miljoen euro (€ 30.000.000) te besteden aan de Floriade 2022 in Almere. De gemeente investeert tweeëntwintig miljoen (€ 22.000.000) en zet elf miljoen (€11.000.000) opzij om de financiële risico’s van de Floriade af te dekken. Dit, terwijl uit het representatief onderzoek van Citisens in 2017 blijkt dat een ruime meerderheid van de ondervraagde Almeerders negatief is over de Floriade.
  2. Dat de 3 vorige edities – Venlo (2012), Haarlemmermeer (2002) en Zoetermeer (1992) – miljoenen verlies hebben geleden.

 

and request

de gemeenteraad de besluiten over alle financiële middelen voor de Floriade met onmiddellijke ingang in te trekken en de gereserveerde gelden voor de Floriade per omgaande te besteden aan het onderhoud en/of de verbetering van de bestaande infrastructuur en/of leefomstandigheden in de diverse woonkernen van de stad.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2018-05-29 
Lead petitioner:
Rene Eekhuis 
Organisation:
Respect Almere 
Website:

History

Signatures