U, de petitionaris
Er is nieuws!
Visual petitie

Geen extra woningbouw in Paleis-omgeving

544 ondertekeningen

De Gemeente Soest wil het gebied tussen de Koninginnelaan, De Regentessenlaan, de Meent, Park Vredehof en de Jachthuislaan bebouwen met 110 huizen. Het idee is slecht voor het milieu, ontsiert en ontwricht Soestdijk en het aangezicht van Soest.

Petitie

Wij

Natuurlijk Soestdijk en bewoners

 

constateren

  • De Gemeente Soest wil het gebied tussen de Koninginnelaan, De Regentessenlaan, de Meent, Park Vredehof en de Jachthuislaan bebouwen
  • Het authentieke aangezicht wordt drastisch aangetast.
  • 110 nieuwbouwwoningen ontsieren het landelijke weiland met paarden en de natuurlijke uitstraling.
  • Het verkeer van 110 woningen moet via de Koninginnelaan en zorgt voor extra verkeersdrukte en geluidsoverlast.
  • Dit kan niet naast de nieuwe bestemming van Paleis Soestdijk en de impact op de leefomgeving voor alle inwoners van Soest: Honderdduizenden bezoekers, verkeer- en geluidsoverlast.

 

en verzoeken

het plan voor deze woningbouw teniet te doen, In het uiterste geval pas te herzien, dan wel op te pakken na 2027, wanneer de gevolgen van de bestemmingswijze van Paleis Soestdijk voor de leefomgeving en in het bijzonder het milieu duidelijk zijn en in de praktijk gemeten kunnen worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Soest 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2021 
Petitionaris:
Bart van den Nieuwenhof, Albert Melis, Chris Visser 
Organisatie:
Natuurlijk Soestdijk  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Headliner in de Soester Courant: Prinsessen hebben de sleutel

Vandaag als headliner in de Soester Courant:

https://www.soestercourant.nl/premium/lokaal/nieuwbouw/668349/buurt-hoopt-op-prinsessen-gemeente-bereidt-bouwplan-voor-op-vor/fkqX5kwCqzRsGIB72S9McZJ7ZrP9Q9ZXK0ipZLHSjJknBHg5AfG9GRwRL1GEWU7c6_9Xo9Q2-IdUnVCa6Xw9rUcOvvXdEumiCsUNkk83Gw2crVSwnsbXULBD8budEn.

20-02-2021