You, the petitioner

Geen extra opvang voor daklozen in de Bouwmeesterbuurt

1 signature

Gemeente Tilburg, wooncorporatie TBV en Stichting Traverse willen een extra noodopvang voor daklozen en voor uitgeprocedeerde asielzoekers aan de Ringbaan West 170. Vanwege overlast die de huidige locatie van Traverse al met zich meebrengt willen we de extra opvang uit de Bouwmeesterbuurt weren.

Petition

We

bewoners van de Bouwmeesterbuurt en omwonenden van Ringbaan West 170

 

observe

dat Gemeente Tilburg, wooncorporatie TBV en Stichting Traverse van plan zijn een noodopvang op te zetten op een locatie aan de Ringbaan West 170. Die noodopvang wordt toegankelijk voor daklozen en voor uitgeprocedeerde asielzoekers. De noodopvang is onderdeel van een appartementencomplex en huist aan een speeltuin. Daarnaast ligt de andere opvang van Traverse al aan de andere kant van de wijk, wat al een extra impact heeft op de omgeving.

 

and request

de Gemeente de locatie te heroverwegen, omdat bewoners en omwonenden overlast verwachten van deze opvang. De andere locatie van Traverse aan de Gasthuisring heeft al een negatieve invloed op de omgeving; een tweede locatie in de wijk zou dit versterken. De buurt begrijpt de nood voor een opvang en dragen Traverse een hart warm toe, maar zijn op basis van ervaringen bang voor de toekomst.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-04 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
--  
Organisation:
Bewoners Bouwmeesterbuurt 

History

Signatures