U, de petitionaris
Serveimage

Geen Eurosonic/Noorderslag met rapper Boef

6.700 ondertekeningen

Gezien de recente laatdunkende en kwetsende uitlatingen van rapper Boef in de richting van vrouwen lijkt het ons ongewenst dat deze artiest gaat optreden op een festival waar vrouwen en meisjes gewoon een leuke tijd willen hebben, ook als ze een rokje dragen en een biertje drinken.

Petitie

Wij

Bezoekers van Eurosonic Noorderslag en anderen die de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen vanzelfsprekend vinden.

 

constateren

  • Dat rapper Boef met zijn recente uitlating heeft getoond dat hij in feite van mening is dat het vrouwelijke deel van de bezoekers van Eurosonic Noorderslag daar niets te zoeken heeft, zeker niet als zij een rokje dragen en een drankje drinken.

  • Dat dit is strijd is met een van de kernwaarden van Eurosonic Noorderslag, namelijk dat iedereen het recht heeft om van dit festival te genieten zonder uitgemaakt te worden voor hoer.

  • Rapper Boef daar dus niets te zoeken heeft.

 

en verzoeken

Rapper Boef te weren van dit festival en daarmee een duidelijk signaal af te geven in de richting van mensen die vinden dat uitgaan, en dus ook het bezoeken van een popfestival, geen juiste bezigheid is voor vrouwen en meisjes.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
meldpunt 
Petitieloket:
Einddatum:
20-01-2018 
Petitionaris:
Eric Bassma 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

**De laatste loodjes en Facebookpagina**

Like en deel de Facebookpagina: https://www.facebook.com/GeenBoeven050/ en blijf de petitie tekenen! - Inmiddels ruim 6500 handtekeningen! - Eurosonic/Noorderslag heeft vrijdag aanstaande een debat ingelast over de uitspraken van rapper Boef met o.a. zijn management en leden van de Tweede Kamer. De meeste bezoekers van Eurosonic/Noorderslag willen rapper Boef niet zien optreden.

+Lees meer...

Daar blijven we ons voor inzetten, daarbij geholpen door regionale media.

17-01-2018

Al ruim 3000 handtekeningen!

Beste mensen,

Amper een dag nadat de petitie online ging is hij al meer dan 3000 keer getekend. Dat is een onverwacht, maar geen onterecht succes!

Onder andere Paaspop, Dauwpop en Park City Live hebben zijn optredens inmiddels afgezegd.

+Lees meer...

Eurosonic/Noorderslag nog niet, maar we hebben nog ruim een week. Blijf tekenen en verspreiden! Hoe meer handtekeningen, hoe meer druk we kunnen uitoefenen op de organisatie.

05-01-2018