U, de petitionaris
Veilig

Geen daklozenopvang in de Hoek

50 ondertekeningen

Het Leger des Heils wil in een leegstaand deel van Antes aan de Hoeklaan, dak- en thuislozen opvangen die verslavingsproblemen, complexe problemen of agressieve uitbarstingen hebben. Wij, als omwonenden willen dit duidelijk NIET!

Petitie

Wij

inwoners

 

constateren dat:

  • plan voor een opvang van dak- en thuislozen die verslavingsproblemen, complexe problemen of agressieve uitbarstingen hebben, in het complex van Antes aan de Hoeklaan.
  • omwonenden hebben genoeg overlast gehad van de verslaafden bij Antes in het nabije verleden!
  • De komst van deze opvang zal de veiligheid in de wijk benadelen. In de directe omgeving van het Antes gebouw zit een kinderspeeltuin en een middelbare school.
  • Inwoners willen een wijk waarin je je veilig voelt en waar kinderen veilig buiten kunnen spelen .

 

en verzoeken

dit plan van het Leger des Heils niet goed te keuren en/of elders een geschikte lokatie te zoeken! Wij willen een veilige wijk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Nissewaard 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2021 
Petitionaris:
G. Landstra 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De wethouder zet er vaart achter !

Deze week alweer een artikel in Groot Nissewaard over de verhuizing van de Boeg ! Dit keer is onze wethouder aan het woord.. er wordt blijkbaar haast achter gezet ! Daarom heb ik de inleverdatum van deze petitie een maand naar voren gehaald. De petitie wordt nu begin maart ingediend ipv begin april. Dus als u nog kennissen, vrienden of familie in de wijk heeft wonen, spreek ze aan en misschien willen ze onze petitie ook wel steunen ! .

17-02-2021