You, the petitioner
Naamloos

Geen crematorium op begraafplaats St. Barbara Utrecht

1,046 signatures

Vanuit de begraafplaats St. Barbara en uitvaartorganisaties is naar voren gebracht, dat er vergevorderd uitgewerkte plannen zijn om een crematorium te realiseren op de begraafplaats St. Barbara. Dit betekent jaarlijks ten minste 300-600 crematies met de bijbehorende overlast (uitstoot en verkeer).

Petition

We

Wij, de bewoners rondom de begraafplaats St. Barbara in Utrecht,

 

observe

  • dat de monumentale begraafplaats St. Barbara, gelegen in de woonwijk, geen reële optie is voor het realiseren van een crematorium.
  • dat het realiseren van een crematorium de uitstoot, verkeers- en parkeeroverlast voor de omwonenden negatief zal beïnvloeden. En deze is in de huidige situatie al hoog.
  • dat wij in een groene en kinderrijke buurt wonen. Het is van belang, de luchtkwaliteit niet verder achteruit te doen gaan.

 

and request

begraafplaats St. Barbara, en de uitvaartorganisaties waarmee zij samenwerkt, alsmede de Gemeente Utrecht, om af te zien van zowel nadere plannen als doorvoering van de bestaande plannen met betrekking tot het realiseren van een crematorium op de begraafplaats St. Barbara.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-31 
Lead petitioner:
Straatcomité Emmalaan 
Organisation:
Straatcomité Emmalaan Utrecht 
Website:

History

Signatures

Updates

Bezwaarschriften

Beste ondertekenaars,

Heel veel dank voor de massale ondertekening! Nu is de bezwaarfase aangebroken. De Gemeente wil het gewoon door laten gaan.

+Read more...

Samen kunnen we dit stoppen!

Stuur daarom zo snel als mogelijk uw gegevens naar emmalaanutrecht@kpnmail.nl, zodat uw bezwaar meegenomen kan worden!

2019-03-17