U, de petitionaris

Geen contant dan gratis ov-chipkaart

2 ondertekeningen

Het is begrijpelijk dat die arme buschauffeurs bibberen bij het idee om overvallen te worden. Maar om hier de reiziger de dupe van te laten zijn is ook niet wenselijk. Daarom moet als de optie vervalt om te reizen zonder ov-chipkaart deze in ieder geval gratis worden verstrekt.

Petitie

Wij

De reizigers die keer en keer worden gepiepeld en die niet noodgedwongen extra kosten willen maken om te reizen waar we niets voor terugkrijgen.

 

constateren

Dat door vele overvallen de dames en heren buschauffeurs bang zijn geworden en nu geen kassa meer willen meenemen. Gefaseerd gaat nu de optie om contant te betalen eruit. Pinautomaten in de bus lijkt een goede optie maar verschuift het risico van de chauffeur naar de klant en is onwerkbaar in verband met tijdsdruk.

 

en verzoeken

Verstrekking van een gratis ov-chipkaart moet worden bekostigd door het vervoersbedrijf. Dit valt namelijk onder het bedrijfsrisico en mag niet voor rekening komen van de klant.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
25-07-2016 
Petitionaris:
A.H.J. van Gool 
Organisatie:
De mondige reiziger 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen