You, the petitioner
Nieuwsbrief header

Geen BTW op Bio

29,700 signatures

De productie van biologische voeding is beter voor het milieu en de gezondheid en bespaart de belastingbetaler veel geld. Daarom is het krom dat er belasting zit op biologische producten. Wij komen dan ook in actie. Vind jij ook dat we de echte prijs voor eten moeten betalen? Teken de petitie!

Petition

We

Ondernemers van biologische speciaalzaken, en de consumenten van biologische voeding,

 

establish that:

  • Dat biologische voeding de maatschappij veel kosten bespaart en dat scheelt de belastingbetaler.

  • Dat omdat de prijs van biologische voeding relatief hoger is, leidt btw in procenten naar een nog groter absoluut prijsverschil.

  • Dat het de taak is van de overheid om drinkwaterbronnen, klimaat, biodiversiteit, bodem en gezondheid te beschermen & te behouden voor toekomstige generaties. Biologische landbouw is daarin een effectieve maatregel.

 

and request

Zolang de vervuiler niet betaalt, de overheid de producenten en eindgebruikers van biologische producten tegemoet komt. Ons voorstel: geen btw op bio.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-04-24 
Lead petitioner:
Roosmarijn Saat, Gimsel Rotterdam, voorzitter Biowinkelvereniging, Joyce van den Bos-Akkermans, Natuurwinkel, Merle Koomans van den Dries, Odin en Hans van Mierlo, Ekoplaza 
Organisation:
Biowinkelvereniging 
Website:

History

Signatures