U, de petitionaris
Nieuwsbrief header

Geen BTW op Bio

29.715 ondertekeningen

De productie van biologische voeding is beter voor het milieu en de gezondheid en bespaart de belastingbetaler veel geld. Daarom is het krom dat er belasting zit op biologische producten. Wij komen dan ook in actie. Vind jij ook dat we de echte prijs voor eten moeten betalen? Teken de petitie!

Petitie

Wij

Ondernemers van biologische speciaalzaken, en de consumenten van biologische voeding,

 

constateren dat:

  • Dat biologische voeding de maatschappij veel kosten bespaart en dat scheelt de belastingbetaler.

  • Dat omdat de prijs van biologische voeding relatief hoger is, leidt btw in procenten naar een nog groter absoluut prijsverschil.

  • Dat het de taak is van de overheid om drinkwaterbronnen, klimaat, biodiversiteit, bodem en gezondheid te beschermen & te behouden voor toekomstige generaties. Biologische landbouw is daarin een effectieve maatregel.

 

en verzoeken

Zolang de vervuiler niet betaalt, de overheid de producenten en eindgebruikers van biologische producten tegemoet komt. Ons voorstel: geen btw op bio.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
24-04-2018 
Petitionaris:
Roosmarijn Saat, Gimsel Rotterdam, voorzitter Biowinkelvereniging, Joyce van den Bos-Akkermans, Natuurwinkel, Merle Koomans van den Dries, Odin en Hans van Mierlo, Ekoplaza 
Organisatie:
Biowinkelvereniging 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen