U, de petitionaris
Bouwlocaties

Geen bebouwing op groenlokaties in Bilthoven-noord

710 ondertekeningen

Afgelopen vrijdag 4 oktober zijn er bouwplannen van gemeente De Bilt bekend gemaakt. Daarin staan ook een viertal locaties in Bilthoven-Noord die geschikt gemaakt gaan worden voor bebouwing met een mix van koop-en sociale huur woningen.

Petitie

Wij

de bewoners van gemeente de Bilt

 

constateren dat:

dat het laatste groen waarin dieren zoals dassen, uilen en vossen wonen, onze kinderen spelen en bewoners wandelen, de hond uitlaten en samenkomen in een spoed procedure wordt bestempeld tot bouwkavels. Zonder enige solide onderbouwing worden deze locaties uitgenut voor financieel gewin, sociale huur woningen en flats (gestapelde woningen) welke totaal niet passen binnen het huidige bestemmingplan Bilthoven Noord 2013.

 

en verzoeken

het raadsverzoek in te trekken en de sociale woningbouw opgave te realiseren in het huidige woningbouw capaciteit en het bestemmingsplan Bilthoven Noord 2013 uit te breiden met een visie die het groen beschermd, het vergunningsvrij bouwen inperkt en het maatschappelijke doel van het oude Biltsche Meertje veranderd in groen!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
De Bilt 
Petitieloket:
Einddatum:
05.11.2019 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Bewonersvereniging Bilthoven Noord 
Organisatie:
Bewonersvereniging Bilthoven Noord 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Deze petitie is ook voor de andere locaties

Waar we als BBN begonnen zijn met de "4" locaties in Bilthoven-Noord met bestemmingsplan "Bilthoven-Noord 2013", trekken we de petitie nu breder. De 4de locatie in "Bilthoven-Noord" de Oranje Nassaulaan valt bijvoorbeeld onder bestemmingsplan "Bilthoven Oost 2005"!.

15.10.2019