U, de petitionaris
Annapark

Geen bebouwing in het Annapark

432 ondertekeningen

Er zijn plannen om in het Annapark een appartementencomplex te realiseren en hiermee het park en de groenbestemming die er op zit op te geven. De Gemeente 's-Hertogenbosch en bouwbedrijf Hoedemakers willen hier 16 dure koopwoningen plaatsen.

Petitie

Wij

Omwonende van het park, leerlingen Ijzeren Kind, kinderdagverblijf en bewoners Hintham / Den Bosch

 

constateren

  • dat het onaanvaardbaar is om dit park, het waardevolle groen met recreatieve functie, op te offeren voor bebouwing van 16 appartementen.

  • Wij maken ons tevens grote zorgen over de ontsluiting van de geplande woningen en dus over de leefbaarheid van de woonomgeving in de toekomst.

  • Ook baart het ons grote zorgen welke invloed de bouw heeft op het naastgelegen Annabos. Dit bos heeft nu een uniek leefklimaat voor bijzondere dieren.

 

en verzoeken

de plannen voor woningbouw in het Annapark te stoppen en dit gebied te behouden als stedelijke groene long. Als een plek waar bewoners en (school)kinderen kunnen spelen, recreëren en elkaar ontmoeten, en waar de buizerd en de uil zich kunnen blijven nestelen. Laten we op zoek gaan naar alternatieve bouwlocaties, daar waar groen niet opgegeven wordt voor bebouwing.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
's-Hertogenbosch 
Petitieloket:
Einddatum:
12-05-2019 
Petitionaris:
André Sluyter 
Organisatie:
Bewonerscomité Geen bebouwing in het Annapark  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen