You, the petitioner
Vg nuenen

geen asfalt maar innovatie in de brainport eindhoven

319 signatures

de provincie Noord-Brabant is voornemens 1,5 miljard te investeren in asfalt om een extra oost-west verbinding van Helmond naar Eindhoven aan te leggen. Deze gelden kunnen veel beter geïnvesteerd worden in onderzoek en innovatie.

Petition

We

Alle weldenkende burgers in de brainport Eindhoven

 

observe

dat de provincie voornemens is 1,5 miljard te investeren in asfalt ten behoeve van de brainport en gelijktijdig de fes-gelden bestemd voor onderzoek en innovatie ingetrokken worden.

 

and request

de voorziene investering van provinciale staten van 1,5 miljard in asfalt om te buigen naar investeringen in onderzoek en innovatie

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-12 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
willie verberne 

History

Signatures

Updates

lijsttrekkersdebat Ruit om Eindhoven

Beste ondertekenaar,Op donderdag 17 februari 2011 om 20.00 uur vind in De Dreef in Aarle Rixtelhet lijsttrekkersdebat tussen de diverse politieke partijen plaats. Wijwillen u van harte uitnodigen deel te nemen aan dit debat rondom de vraag oftegen elke prijs de Ruit om Eindhoven moet worden aangelegd en ten koste maggaan van landschap en innovatie.Als bijlage treft u aan de uitnodiging voor het debat.

+Read more...

Ondersteun onzepetitie en zegt het voort!Datum en en tijd: Donderdag 17 februari 20.00 uurLocatie:Multifunctioneel Centrum "De Dreef"Duivenakker 765735 JB Aarle-Rixtel

2011-02-13