U, de petitionaris

Geen arbeidsmigranten aan de oostbuurtseweg in De Lier

487 ondertekeningen

Stem tegen het plan voor een wooncomplex van 700 arbeidsmigranten aan de Oostbuurtseweg, De Lier. Een wooncomplex van 700 arbeiders is niet wenselijk voor een klein dorp als De Lier. Zo'n complex ontwricht het dorp en zal zorgen voor onveiligheid en overlast in de buurt.

Petitie

Wij

Buurtbewoners van de Oostbuurtseweg,Oostlaan,Noordlierweg en andere dorpsgenoten en belanghebbenden.

 

constateren dat:

700 werknemers op een klein wooncomplex te huisvesten is te veel te veel. Dat is vragen om problemen en overlast. Dat het onmenselijk is om met zovelen in een complex gestopt te worden waarbij het eigenlijk de bedoeling is, dat buiten het werk, het complex niet verlaten wordt. Verveling zal toe slaan wat zal leiden tot overlast, criminaliteit en onveiligheid in de buurt, rondhangen in de dorpskern en de omliggende wegen en straten. Een klein dorp als de Lier volledig ontwricht zal worden door 700 extra bewoners.

 

en verzoeken

Dat de gemeente geen toestemming geeft voor een grootschalig wooncomplex met 700 arbeidsmigranten aan de Oostbuurtseweg in De Lier. Dit is veel te veel voor een klein dorp zoals De Lier.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westland 
Petitieloket:
Einddatum:
05-08-2021 
Petitionaris:
actiecomite Oostbuurtseweg  
Organisatie:
Bewoners Oostbuurtseweg 

Geschiedenis

Ondertekeningen