U, de petitionaris
Er is nieuws!

 

Salzburg

Geen 5G netwerk maar een verlaagde stralingsnorm

5.277 ondertekeningen

Miljarden 5G-objecten + miljoenen 5G-basisstations + 20.000 5G-satellieten gaan ons binnenkort 24/7/365 intens bestralen, terwijl er in 10 jaar tijd, 1quintillion x meer straling is bijgekomen. 5G (28-100 GHz) straalt d.m.v. millimeter waves (phased array) een techniek voor non-lethal wapens.

Petitie

Wij

Geïnformeerde en/of bezorgde burgers omtrent 5G en EMV, elektro-sensitieven en aardebeschermers.

 

constateren

  • Naast 28.000 gepubliceerde onderzoeken naar militaire toepassingen van de effecten van niet-ioniserende straling op de mens, zijn er 10.000 onderzoeken (verzameld klinische, experimenteel en epidemiologisch bewijs) die aantonen dat radiogolf straling schadelijk is voor alle levende organismen. 5G is tevens een snelweg richting transhumanisme en het verlaten en schaden van alle wezens op aarde en onze atmosfeer check: 5gspaceappeal.org.

 

en verzoeken

  • Wij willen geen 5G netwerk (ongetest/onveilig) en beschermd worden tegen de overdosis straling van 2G t/m 4G en Wi-Fi.

  • Wij verzoeken dringend het voorzorgsbeginsel (Raad van Europa) in acht te gaan nemen en willen dat de schadelijke stralingsnorm van 10.000.000 µW/m² = 61V/M verlaagd wordt naar 10 µW/m²=0,06V/M (Salzburg). Het gedwongen bestralen van burgers moet stoppen conform de grondwet artikel 10:1,11, 20:1, 21,22:1.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
20-07-2021 
Petitionaris:
Straal-zelf Leeuwarden 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Wilt u ook het 5G congres bijwonen?

Enkele experts (o.a. Barrie Trower heeft al toegezegd https://www.youtube.com/watch?v=DLVIbPtNrVo) op het gebied van EMV willen in gesprek te gaan met de organisaties in Nederland, welke door overheden, media, academia, NGO's, bedrijven en het grotere publiek vertrouwd worden in het debat over gebruik van technologie, waarbij EMV een rol speelt.

+Lees meer...

Dit zal plaatsvinden op 15 september a.s. op onze conferentie over 5G in de Melkweg te Amsterdam [+ live te volgen op YouTube].

Wilt u ook het 5G congres bijwonen of meer informatie hierover, neem dan contact met ons op via 5g.melkweg@gmail.com

25-05-2019

Burger WOB verzoek en 5G conferentie in de Melkweg 15-9-2019

Oproep door de groep Straal-Zelf aan iedereen die zich zorgen maakt over 5G

Uw actie kan wonderen doen!
Daarom doen wij een oproep aan u en iedereen die zich zorgen maakt over 5G (en 2G t/m 4G en Wi-Fi) om een WOB verzoek te doen bij het Antennebureau: Het Antennebureau geeft informatie, voorlichting en advies over antennes. Bijvoorbeeld over: gezondheidseffecten door elektromagnetische velden van antennes; wetten voor het plaatsen van antennes; techniek voor het gebruik van antennes.

Het Antennebureau maakt onderdeel uit van het Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).

+Lees meer...

– sinds 2010 hebben gemeenten geen zeggenschap meer over het plaatsen van antennes – eind dit jaar loopt het antenneconvenant waarin e.e.a. geregeld is af en wordt vervangen door een ander convenant

Als u samen met bezorgde medeburgers onderstaande WOB verzoek aan het antennebureau doet dan wordt de kans groot dat: 1 de burger die zich bewust zorgen maakt omtrent EMV, met name 5G wordt gezien en gehoord 2 de WOB verzoeken de aandacht trekken van de MSM

Wilt u meedoen of meer informatie hierover verkrijgen? Neem dan contact met ons op via wob.verzoek.antennebureau@gmail.com

25-05-2019

5G--Update 1

Beste ondertekenaar, Wilt u uw eigen gemeente bewust maken van het gevaarlijke 5G netwerk, maar u heeft weinig tijd. Dan kunt u onze brief met 6 bijlagen (inclusief een WOB verzoek) krijgen die aan de gemeente Leeuwarden is gestuurd en ook is aangeboden aan twee andere gemeenten, Sudwest Fryslan en de Noordoostpolder (flevoland).

+Lees meer...

Stuur een e-mail naar straal.zelf@gmail.com.

Ik wil bij deze doorgeven dat wij onze petitie nu op een breder vlak hebben ingezet. De petitie is nu gericht aan de tweede kamer. Bent u daar niet mee eens dan kunt u dit melden per e-mail: straal.zelf@gmail.com.

Met vriendelijke groet, Straal-zelf Stop 5G

12-05-2019