You, the petitioner
2016 04 07 17.46.22

GEEN 210 woningen aan de rand van recreatiepark Het Hoefsven in Waalwijk

864 signatures

De gemeente Waalwijk wilt vaart zetten achter de ontwikkeling van uitbreidingsplan Akkerlanen. De provincie moet nog instemmen met dat plan voor de bouw van 210 woningen in het gebied tussen de Drunenseweg en de Akkerlaan. - Vlak naast recreatiepark Het Hoefsven, ofwel het Lido genoemd. - Maar dat weerhoudt de gemeente er niet van om voortvarend aan de slag te gaan met het bouwproject.

Pas in het najaar wordt duidelijk of de provincie haar zegen geeft aan Akkerlanen. B en W hebben goede hoop dat dat ook gaat gebeuren. Ze stellen de gemeenteraad in mei voor onder meer het bouwprogramma goed te keuren. Beoogd partner voor de ontwikkeling van Akkerlanen is projectontwikkelaar Waalborgh uit Waalwijk.

Door deze petitie te tekenen - gelieve niet anoniem - kunt u de Provincie Noord-Brabant ervan overtuigen om tegen het plan te stemmen. Waalwijk kent geen ander recreatiepark - waar honden los mogen lopen - met een oppervlakte als Het Hoefsven. Een begrip voor Waalwijk om lekker even tot rust te komen. Het lijkt erop dat de gemeente Waalwijk elk stukje groen van woningen wilt voorzien, terwijl er in de omgeving nog voldoende woningaanbod is. Waaronder bij woonwijk Landgoed Driessen aan de rand van Sprang-Capelle.

Petition

We

willen GEEN 210 woningen aan de rand van recreatiepark Het Hoefsven in Waalwijk.

 

establish that:

voldoende woningaanbod in de omgeving. Dat het bouwen van 210 woningen overbodig maakt en het anders de rust, privacy en natuur in het recreatiepark zal ontnemen.

 

and request

de Provincie Noord-Brabant tegen te stemmen voor het bouwen van 210 woningen aan de rand van recreatiepark Het Hoefsven in Waalwijk.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-01 
Answer expected:
2016-09-09 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
--  
Organisation:
inwoners 
Website:

History

Signatures

Updates

Informatieavond

16 maart organiseert de gemeente Waalwijk een informatieavond over het plan Akkerlanen. Als u tegen bent, laat dan uw gezicht zien om het van tafel te krijgen.

+Read more...

Kijk voor meer informatie op: https://www.waalwijk.nl/stad-en-bestuur/praat-met-de-raad-over-plan-akkerlanen_41669/

Alvast bedankt voor de medewerking!

2017-03-08

Overhandigd aan de provincie

2016-05-05

Interview De Maasroute

Komende donderdag kunt u een interview over deze petitie in De Maasroute verwachten..

2016-04-16