You, the petitioner
Zwijgen

Geen 1G, 2G of 3G-beleid in het (hoger) onderwijs

7,340 signatures

Er wordt gekeken naar mogelijk 1G, 2G of 3G-beleid, ook op universiteiten. Dit brengt de vrijheid van het onderwijs in gevaar. Wij vragen iedereen om steun te betuigen aan studenten, liefde te verspreiden en het gezond verstand te gebruiken.

Petition

We

Studenten, betrokkenen en sympathisanten

 

observe

  • Onderwijs is niet alleen een grondrecht, maar ook fundamenteel voor de persoonlijke ontwikkeling van het individu en fungeert als bouwstenen voor de gemeenschap.

  • Het uitsluiten van burgers om correct onderzoek te doen en onderwijs te volgen aan een van de instituten die ons land rijk is, staat haaks tegenover vrijheid van onderwijs.

  • Het onderwijs is van iedereen en zou dus ook voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

 

and request

Studenten, medewerkers, betrokkenen en sympathisanten niet te beoordelen, veroordelen of te groeperen aan de hand van hun medische status: geen 1G, 2G en 3G-beleid in het (hoger) onderwijs in te voeren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Closing date:
2022-02-21 
Organisation:
VU in Verzet 

History

Signatures

Updates

Een historisch moment: over 1G, 2G en 3G in het onderwijs

We staan op het punt weer honderden jaren terug in de tijd te gaan. Onderwijs is dan niet meer voor iedereen toegankelijk.

+Read more...

Wij roepen u op zich daar tegen te verzetten

2021-11-23