U, de petitionaris
Stlotje logo new smileys %28002%29

Geef Stichting Lotje weer subsidie

437 ondertekeningen

De gemeente Den Haag heeft de subsidie van € 20.000 voor Stichting Lotje stop gezet. De stichting is hier tegen in bezwaar gegaan. Het stopzetten van de subsidie brengt het voortbestaan van de stichting in gevaar, met als gevolg dat minder kinderen in noodsituaties geholpen kunnen worden.

Petitie

Wij

Doelgroepgezinnen, zorgprofessionals, CJG, wijkcentra, scholen, kerken, welzijnsorganisaties e.a.

 

constateren

  • dat de hulp aan duizenden Haagse kinderen niet kan worden gecontinueerd, zonder de gemeentelijke subsidie.
  • Dankzij het grote netwerk dat Stichting Lotje de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd, kunnen gezinnen in moeilijke situaties vaak al binnen een dag worden voorzien van broodnodige materialen, zoals bedden, kasten, bureaus, kleding, kinderwagens en kinderfietsen.
  • Ook bij grote crises helpt Lotje (brand Schilderswijk en tijdens coronapandemie).\
  • Stichting Lotje gebruikt de subsidie voor administratieve lasten, coördinatie van de vele hulpaanvragen en het aansturen van het team van vrijwilligers.
  • Bovendien zijn er ook materialen die we uit hygiënisch oogpunt nieuw doneren aan gezinnen die dat nodig hebben, zoals matrassen, ondergoed en sokken.

 

en verzoeken

de gemeente Den Haag het bezwaarschrift dat Stichting Lotje heeft ingediend in te willigen en de jaarlijkse subsidie van € 20.000 uit te keren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Petitionaris:
Kiki Vikdazir 
Organisatie:
Stichting Lotje 

Geschiedenis

Ondertekeningen