U, de petitionaris
De schimmelkroft foto mail

Geef Ruitersportcentrum De Schimmelkroft toekomst in Heemskerk

3.579 ondertekeningen

De Schimmelkroft is genoodzaakt te verhuizen, omdat de huidige lokatie niet voldoet aan de nieuwe welzijnswet paarden. Er is een mogelijkheid in park Assumburg, maar we dreigen te verdwijnen uit het vlekkenplan van de gemeente Heemskerk. De Schimmelkroft MOET een plek krijgen in dit plan!

Petitie

Wij

Ruiters, amazones, medewerkers, vrijwilligers, sympathisanten van RSC de Schimmelkroft.

 

constateren

  • De Schimmelkroft is al ruim 50 jaar een begrip in Heemskerk en dreigt te verdwijnen; het is 5 voor 12.
  • De manege is voor veel kinderen, volwassenen en ruiters met een beperking al jarenlang een plek waar zij zich fijn voelen.
  • Door de omgang met paarden worden sociale- en motorische vaardigheden ontwikkeld.
  • Het bedrijf heeft een groot maatschappelijk belang, het biedt een sportplek en ruimte voor vrijwilligerswerk. Dit mag niet verdwijnen!

 

en verzoeken

te kiezen voor een plan voor de invulling van park Assumburg / Tolhek met daarin opgenomen een plek voor Ruitersportcentrum de Schimmelkroft.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Heemskerk 
Petitieloket:
Einddatum:
25-12-2021 
Petitionaris:
Lynn Serpenti 
Organisatie:
Sympathisanten Schimmelkroft  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bedankt

Wij willen iedereen bedanken voor het ondertekenen van deze petitie! Het is ons gelukt! Wij hebben een groot aantal handtekeningen binnen gekregen en groot genoeg om de gemeente het belang van de Schimmelkroft in te laten zien. De gemeente heeft besloten dat wij een plek moeten krijgen in het plan Tolhek Assumburg.

+Lees meer...

Dit was zonder jullie allemaal nooit gelukt. Nogmaals bedankt

12-01-2022