You, the petitioner
De schimmelkroft foto mail

Geef Ruitersportcentrum De Schimmelkroft toekomst in Heemskerk

3,579 signatures

De Schimmelkroft is genoodzaakt te verhuizen, omdat de huidige lokatie niet voldoet aan de nieuwe welzijnswet paarden. Er is een mogelijkheid in park Assumburg, maar we dreigen te verdwijnen uit het vlekkenplan van de gemeente Heemskerk. De Schimmelkroft MOET een plek krijgen in dit plan!

Petition

We

Ruiters, amazones, medewerkers, vrijwilligers, sympathisanten van RSC de Schimmelkroft.

 

observe

  • De Schimmelkroft is al ruim 50 jaar een begrip in Heemskerk en dreigt te verdwijnen; het is 5 voor 12.
  • De manege is voor veel kinderen, volwassenen en ruiters met een beperking al jarenlang een plek waar zij zich fijn voelen.
  • Door de omgang met paarden worden sociale- en motorische vaardigheden ontwikkeld.
  • Het bedrijf heeft een groot maatschappelijk belang, het biedt een sportplek en ruimte voor vrijwilligerswerk. Dit mag niet verdwijnen!

 

and request

te kiezen voor een plan voor de invulling van park Assumburg / Tolhek met daarin opgenomen een plek voor Ruitersportcentrum de Schimmelkroft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Heemskerk 
Petition desk:
Closing date:
2021-12-25 
Lead petitioner:
Lynn Serpenti 
Organisation:
Sympathisanten Schimmelkroft  

History

Signatures

Updates

Bedankt

Wij willen iedereen bedanken voor het ondertekenen van deze petitie! Het is ons gelukt! Wij hebben een groot aantal handtekeningen binnen gekregen en groot genoeg om de gemeente het belang van de Schimmelkroft in te laten zien. De gemeente heeft besloten dat wij een plek moeten krijgen in het plan Tolhek Assumburg.

+Read more...

Dit was zonder jullie allemaal nooit gelukt. Nogmaals bedankt

2022-01-12