U, de petitionaris
Img 20170809 wa0013

Geef Mostafa een toekomst, help Mostafa in Nederland te blijven

2.175 ondertekeningen

Mostafa is een intelligente, gemotiveerde en geliefde jongen, die al sinds zijn 14e in Nederland woont. In 5 jaar bouwde hij hier een heel leven op. Hij gaat naar school, doet vrijwilligerswerk, een opleiding tot fitnesstrainer en heeft hier zijn ooms en tantes en vrienden. Toch moet hij weg. Alvast bedankt voor uw steun!

Petitie

Wij

Vrienden, familie, buurtgenoten, klasgenoten en leraren.

 

constateren

  • Mostafa heeft in Nederland een toekomstperspectief, veiligheid en liefde. Hij hoeft nog maar 1 jaar HAVO. Hij heeft hier in Nederland een hele grote en hechte vriendenkring. Zijn ooms en tantes zijn ook hier. Zijn vader is vermoord door de Taliban en zijn moeder, zussen en broertjes zijn ook gevlucht. De situatie in Afghanistan is erg gevaarlijk. Een 19-jarige jongen loopt er enorme risico's.

  • Alle jongeren op deze wereld hebben recht op een goed toekomstperspectief (een diploma!), maar vooral recht op een veilig bestaan en de liefde van familie en vrienden. Ook Mostafa. Geen enkel kind of jongere mag uitgezet worden naar een land dat allang niet meer het zijne is en waar hij of zij geen toekomst heeft.

 

en verzoeken

Mostafa moet blijven!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
11-10-2017 
Petitionaris:
Jessica Riekhoff 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen