You, the petitioner
Het veerkwartier 2

Geef het Veerkwartier de kans die ze allang verdient hebben!

2,282 signatures

September 2020 loopt de tijdelijke vergunning voor het huidige Veerkwartier écht af. Ze hebben een 'onmogelijke plek' omgetoverd tot een geliefde locatie voor iedereen. Natuurlijkerwijs dingen nu ineens meerdere bedrijven mee voor een vast paviljoen. Maar wij zien maar één terechte kanshebber.

Petition

We

dankbare bezoekers van het Veerkwartier en het recreatiegebied rond de Veerplas.

 

observe

dat het Veerkwartier een vast paviljoen verdient, aangezien de eigenaren zich -in tegenstelling tot hun voorgangers- als succesvolle ontwikkelaars van het recreatiegebied bewezen hebben; creatieve ondernemers met oog voor circulaire duurzaamheid, de wensen van het publiek, mooie samenwerkingen en respect voor het natuurgebied. Het zou extreem zonde zijn om hun opgedane kennis, ervaring, liefde en visie voor de locatie bij het grofvuil te zetten.

 

and request

dat de gemeente de tijdsinvestering, bereidwilligheid en het praktijkonderzoek van haar creatieve initiatiefnemers zoals die van het Veerkwartier op waarde schat. En dat ze hen niet slechts 'gebruikt' voor het opwaarderen van een 'opgegeven' locatie om vervolgens kiloknallers aan te trekken. Beloon het Veerkwartier met een vast paviljoen en een échte kans om de kwaliteit, duurzaamheid, inclusiviteit en comfort te leveren die ze voor ogen hebben.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-17 
Lead petitioner:
Johanna Nolet 
Website:

History

Signatures