You, the petitioner
B113c95a 19d3 4e37 9b69 7d413e553ae3

Geef Harry terug

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.


De reclames van de appie met Harry, en het befaamde basdeuntje is het beste was de Albert Heijn ooit heeft gedaan... nu die Bart en Ilse de reclames doen, het nieuwe slogan genaamd: ‘DaT iS hEt LeKkErE vAn AlBeRt HeIjn’ Is het niks meer aan, GEEF ONS HARRY EN T BASDEUNTJE TERUG!

Petition

We

De mensen die de nieuwe reclame van de appie moeten aanhoren en daardoor dood gaan

 

observe

Dat de reclames van de appie er niet beter op zijn geworden...

 

and request

DAT DE APPIE DE OUDE RECLAMES TERUGBRENG VAN HET BASDEUNTJE, HARRY EN DE OUDE SLOGAN EVERYBODY APPIE

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-15 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
--  

History

Signatures