You, the petitioner

Geef de Waalwijkse kermis een prominentere plek in de binnenstad

Een parkeerplaats "uit het zicht van het volk" zoals het Unnaplein in Waalwijk is geen geschikte plaats om een kermis te organiseren. Het zou de Waalwijkse kermis een boost geven als men ook het Raadhuisplein, de Markt en de Stationsstraat bij dit eeuwenoude volksfeest zou betrekken

Petition

We

Waalwijkers die de binnenstad uit haar, "bang voor een stukje overlast" evenementen slaap wil halen

 

observe

Dat de kermis in Waalwijk een prominenter plekje nodig heeft in onze binnenstad. Niet weggestopt op een saaie parkeerplaats "buiten het zicht van het volk" waar een stukje sfeer ver te zoeken is. Nu bied het Unnaplein plaats aan grote attracties, maar wat heb je aan grote attracties op een kermis zonder ziel? Een kermis zonder ziel is een kermis die op zaterdagavond leeg en verlaten is, iets waar we in Waalwijk de laatste jaren helaas mee te maken hebben.

 

and request

Dat de gemeente Waalwijk serieus gaat bekijken en werk gaat maken om naast het Unnaplein, ook de Stationsstraat, de Markt en het Raadhuisplein in de toekomst te gaan betrekken bij de Waalwijkse kermis.

Leven in de brouwerij: Kermisplezier voor jong en oud in de gezellige entourage van het Waalwijkse centrum tussen al haar horeca bedrijven, waarbij een sfeervol terras en het eeuwenoude volksfeest kermis, hand in hand gaan.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Waalwijk 
Petition desk:
Closing date:
2014-07-07 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Willem Bakker 

History

Signatures