You, the petitioner
Pumptrack apeldoorn

Geef de jongeren van De Sprengen een plek in Apeldoorn

18 signatures

In onze wijk De Sprengen missen we een stoere speel- ontmoetingsplek voor kinderen/jongeren/ouderen. We zouden graag een plek willen waar we kunnen ontmoeten, skaten en spelen. Het grasveld tussen de Saffierstraat en de Topaasstraat leent zich daar qua grootte en veiligheid goed voor.

Petition

We

Buurtbewoners wijk De Sprengen

 

observe

In de wijk De Sprengen in Apeldoorn is er onvoldoende plek voor (oudere) kinderen en volwassenen om elkaar te ontmoeten en voor de kinderen om te spelen. Door een dergelijke plek te creëren gaan de kinderen meer naar buiten en door op de plek ook voor volwassenen iets neer te zetten wordt het een plek voor iedereen.

 

and request

De gemeente Apeldoorn om een speel- en ontmoetingsplek voor kinderen/jongeren/ouderen: een pumptrack voor stepjes/BMX, een klimparcours, tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan en bankjes. Dit past gemakkelijk op het al bestaande grasveld tussen de Saffierstraat en de Topaasstraat. Er moet zoveel mogelijk groen blijven bestaan zodat het een mooie omgeving blijft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Lead petitioner:
Sam Leerkes 

History

Signatures