U, de petitionaris
Pumptrack apeldoorn

Geef de jongeren van De Sprengen een plek in Apeldoorn

18 ondertekeningen

In onze wijk De Sprengen missen we een stoere speel- ontmoetingsplek voor kinderen/jongeren/ouderen. We zouden graag een plek willen waar we kunnen ontmoeten, skaten en spelen. Het grasveld tussen de Saffierstraat en de Topaasstraat leent zich daar qua grootte en veiligheid goed voor.

Petitie

Wij

Buurtbewoners wijk De Sprengen

 

constateren dat:

In de wijk De Sprengen in Apeldoorn is er onvoldoende plek voor (oudere) kinderen en volwassenen om elkaar te ontmoeten en voor de kinderen om te spelen. Door een dergelijke plek te creƫren gaan de kinderen meer naar buiten en door op de plek ook voor volwassenen iets neer te zetten wordt het een plek voor iedereen.

 

en verzoeken

De gemeente Apeldoorn om een speel- en ontmoetingsplek voor kinderen/jongeren/ouderen: een pumptrack voor stepjes/BMX, een klimparcours, tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan en bankjes. Dit past gemakkelijk op het al bestaande grasveld tussen de Saffierstraat en de Topaasstraat. Er moet zoveel mogelijk groen blijven bestaan zodat het een mooie omgeving blijft.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Petitionaris:
Sam Leerkes 

Geschiedenis

Ondertekeningen