U, de petitionaris

Geef de horeca in Best een kans!

303 ondertekeningen

Er zijn momenteel te weinig horecagelegenheden in Best waar jongeren terecht kunnen. Dit komt mede doordat de gemeente Best enkele besluiten heeft genomen die het horecaleven in Best niet ten goede komen.

Petitie

Wij

jongeren uit Best

 

constateren

Dat er te weinig horeca in Best is voor de jeugd. Hart van Best heeft haar deuren al moeten sluiten. Andere cafe's, waaronder "De Kruik", hebben diverse boetes gehad voor geluidsovertredingen terwijl de metingen niet altijd correct zijn verlopen. Diverse horecagelegenheden hebben hun uiterste best gedaan om een gulden middenweg te vinden, de gemeente staat hier echter niet voor open. Jongeren zullen hun heil zo op straat moeten gaan zoeken!

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente Best voor meer medewerking aan de horecagelegenheden zodat de jongeren een plek hebben om elkaar te ontmoeten. We betreuren het namelijk dat sinds de komst van de huidige burgemeester de horecagelegenheden in Best zeer beperkt worden in hun mogelijkheden. Het gevolg hiervan is dat vele jongeren geen ontmoetingsplek hebben en hun heil op straat gaan zoeken, met mogelijk overlast en vernielingen tot gevolg.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Best 
Petitieloket:
Einddatum:
05-07-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Jongeren Best 

Geschiedenis

Ondertekeningen