You, the petitioner
827739.700x525

Geef Brachterbeek een betere en gezondere leefomgeving

179 signatures

De toekomst van Brachterbeek staat op het spel. Er zijn plannen met impact op onze leefomgeving, ons welzijn en de natuur rondom. Het veranderende energielandschap zoals VAWOZ, de uitbreiding van de Clauscentrale buiten haar eigen terrein vormen bedreigingen voor onze gezondheid en de leefbaarheid.

Petition

We

Bezorgde inwoners en omwonenden Brachterbeek/ Linne

 

establish that:

  • het geen prettig vooruitzicht is gedwongen te moeten wonen en leven op een industrieterrein, ingesloten door verkeer, met de druk van de Clauscentrale, impact schakelstations, converter, zonnepanelen, elktrolyser en heel veel hoogspanningsleidingen en masten

  • omwonenden de laatste decennia al te veel cumulatieve groei van ellende en overlast toestonden en vinden dat deze overlast moet stoppen

  • omwonenden géén kleinere en slechtere leefruimte willen, genoeg genoeg moet zijn

 

and request

Geen extra gebruik van de openbare ruimte om ons heen met een converter, een elektrolyser, een zonnepanelenpark, extra schakelstations en nog méér hoogspanningsleidingen met dito invloeden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Limburg 
Petition desk:
Closing date:
2029-08-25 
Lead petitioner:
Bezorgde Burgers Brachterbeek/ Linne 
Organisation:
Bezorgde Burgers Brachterbeek/ Linne 

History

Signatures