You, the petitioner
Screenshot 20200815 135431

Geef boeder Madie een waardige Islamitische uitvaart

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Islamtische broeder Madi is te komen overlijden op een verschikkelijke manier. Zijn wens was als elke moslim ,om een waardige islamitische uitvaart te krijgen. Een islamische uitvaart is een verplichting voor elke moslim, moslims worden gewassen volgens de islamitische richtlijnen en krijgen allemaal een dodengebed. Broeder madi heeft dit helaas allemaal niet gehad, ondanks dat er verschillende noodkreten waren van familie en vrienden. Hij heeft de mogelijkheid niet om zelf voor zijn rechten te vechten en daar zijn wij voor. Zowel alle moslims als niet moslims vragen wij om deze broeder te helpen om deze broeder zijn wens te vervullen.

Petition

We

Alle medemensen van verschillende relegies hebben recht op een respectvolle en waardige uitvaart naar wens .

 

observe

Broeder Madi is een moslim en heeft altijd geleefd als een moslim. Broeder Madi stond bekend zowel bij zijn familieleden ,als zijn kennissen dat hij elke vrijdag de moskee in Ijmuiden bezocht. Broeder Madi was ook actief met het geven van aalmoes in moskeeën, om de behoeftigen te helpen. Broeder Madi is op een afschuwelijk manier komen te overlijden ( aangereden door een trein ). Laat broeder Madi zijn 2e bestemming in rust betreden. Zelf kan hij dat niet, laten we niet stil zijn en opstaan voor zijn rechten!

 

and request

Er moet rekening gehouden worden met de wens en achtergrond van een overlijdene. Elke relegie moet een ander relegie respecteren. Voornamelijk de wensen van een overledene moeten gerespecteerd worden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Samih Benou 

History

Signatures