U, de petitionaris

Geef bescherming tegen Covid

13 ondertekeningen

Iedereen boven de 60 die alle vaccinaties heeft gehaald en gèèn corona heeft gekregen is vanaf nu minder beschermd doordat we geen derde booster krijgen. Na drie maanden neemt de bescherming af. Waarom mogen wij geen derde booster?

Petitie

Wij

de 60-plussers die, mede door hun voorzichtigheid, geen Covid hebben gekregen en vanaf dit moment minder beschermd zijn dan diegenen die wel Covid hebben gekregen.

 

constateren

dat wij geen derde booster mogen krijgen, terwijl wij vanaf nu minder beschermd zijn dan diegenen die wel 'n infectie hebben doorgemaakt. Dit is onlogisch. Het lijkt alsof we worden bestraft voor het correct naleven van de regels.

 

en verzoeken

  • om alle 60-plussers die dat willen én die langer dan drie maanden geleden de tweede booster hebben gekregen, toe te staan om 'n derde booster te halen.

  • dat iedereen die dat wil 'n tweede booster mag halen, niet alleen de 60-plussers; Laat iedereen vrij om zich te beschermen tegen Covid.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
14-10-2022 
Petitionaris:
Margreet Smeets 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eindelijk bescherming

Nu de minister heeft besloten om iedereen die dat wil vanaf half september 'n vervolgvaccinatie met 'n nieuw vaccin te geven is de petitie niet meer van toepassing. Dank aan alle ondertekenaars en geniet van de bescherming.

+Lees meer...

Margreet

02-08-2022