U, de petitionaris
Skatebaan noord west image eline

Geef Amsterdam Noord-West een skatebaan voor iedereen

661 ondertekeningen

Skaten is populairder dan ooit. Zowel kinderen als volwassenen staan graag op een board om plezier te maken. Er bestaat bij veel kinderen uit de buurt een langer gekoesterde wens voor een nieuw skatebaan in de buurt. Een skatebaan is het antwoord op meer bewegen en leren je grenzen te verleggen.

Petitie

Wij

Bewoners uit Amsterdam Noord-West die een nieuwe sportieve ontmoetingsplek voor jong en oud wensen.

 

constateren

  • Er is een enorme behoefte aan sport- en recreatie mogelijkheden in De Bongerd en omliggende wijken.
  • Tussen de aangrenzende buurten van Noord-West, in de hoek tussen de Landsmeerdijk en de Kadoelenbrug ligt een braakliggend en onbestemde ruimte. Het is een centrale en ruime plek waar de hele dag vele Noorderlingen langs trekken op de fiets.
  • Een ruimte met veel potentie naast de kade van het Zijkanaal I. De perfecte spot voor een nieuwe skatebaan!
  • Een goede skatebaan zal een enorme toevoeging zijn voor skaters en urban sporters uit de verschillende wijken in Amsterdam Noord-West.
  • Met deze nieuwe sportieve ontmoetingsplek kan jong en oud samen bewegen en plezier hebben. Lekker buiten zijn, voor iedereen toegankelijk en goed bereikbaar.

 

en verzoeken

Gemeente Amsterdam te investeren in een skatebaan in de buurt, want in Amsterdam Noord-West is er binnenkort geen skatebaan meer. En dat is zonde. We zien een baan voor ons ontworpen door de bewoners uit Noord-West en in samenwerking met een professionele skatebaan bouwer. Modern, duurzaam, toekomstbestendig en hufter-proof.

Onderteken jij ook ons initiatief voor een nieuwe plek om te spelen & bewegen?!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Petitionaris:
Joost van Olst 

Geschiedenis

Ondertekeningen