U, de petitionaris
Microsoftteams image

Geef aandacht aan de zorgsector

1 ondertekening

Wij kiezen voor de zorg en we komen op voor de prioriteiten binnen de zorg: loonsverhoging, werkdrukverlaging en een betere organisatie van de bedrijfsvoering. Met een petitie willen we onze Ideeën waar maken. Nederlandse zorg op nummer 1!

Om deze standpunten waar te maken hebben we uw hulp nodig. Door uw handtekening te zetten laat u zien dat u er ook in gelooft. Samen kunnen we een verschil maken. Zou u ons willen helpen bij het bereiken van onze doelen? Zet vandaag nog uw handtekening en draag bij aan de verandering die we allemaal willen zien.

Petitie

Wij

middelbare scholieren en medestanders

 

constateren dat:

de prioriteiten binnen de zorg nu zijn:

  • loonsverhoging
  • werkdrukverlaging en
  • betere organisatie van de bedrijfsvoering.

 

en verzoeken

Geef aandacht aan de zorgsector, verhoog het loon, verlaag de werkdruk en organiseer beter.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-05-2024 
Petitionaris:
Jente Kempen, Lotte Dijckmans, Lie Chou, Keanu Abdoel en Edu Kerimli 
Organisatie:
Partij AVZ 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nederlandse zorg op nummer 1

Wij zijn One-issue partij AVZ, we komen op voor de prioriteiten binnen de zorg: Loons verhoging, werkdruk verlaging en organisatie van de bedrijfsvoering. We zijn bezig met een petitie om onze Ideeën waar te maken. Bent u het eens met onze standpunten? Steun ons door middel van het ondertekenen van onze online petitie..

23-02-2024