U, de petitionaris
Petitie

Future in Dance verdient een eerlijke plek binnen artistiek Rotterdam

564 ondertekeningen

Future in Dance wil een nieuwe danscommunity met street credibility realiseren. Cruciaal voor al deze ontwikkelingen is de locatie. Het is de plek waar FID binnen de buurtgemeenschap een veilige, artistiek volwaardige, cultureel-kunstzinnige, maar ook sociaal-maatschappelijke functie kan vervullen.

Petitie

Wij

Jongeren, kinderen, ouders, dansers, jonge makers, choreografen, docenten en dansliefhebbers

 

constateren

dat wij er horen te zijn! De doelstelling van ‘Future in Dance’ heeft zich in de afgelopen elf jaar vertaald in een persoonlijke lesstrategie, waarin talentontwikkeling centraal is komen te staan. De unieke leermethode die hieruit voortvloeit heeft geresulteerd in op maat gemaakte dansprogramma’s. De slogan van FID is: Dream.Chase.Become. FID onderscheidt zich door de unieke persoonlijke werkwijze en is daarom meer dan slechts een dansschool.

 

en verzoeken

opname in het Rotterdamse Cultuurplan 2017-2020. In de elf jaar van haar bestaan heeft ‘Future in Dance’ zich bewezen als een unieke organisatie met een stedelijke functie. FID is een motivator geweest voor jongeren die mogelijk een ander pad waren ingeslagen als ze geen kennis hadden gemaakt met ons programma. Er zijn al meer dan 60 jongeren door FID begeleid naar een professionele carrière als Urban danser.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
05-10-2016 
Petitionaris:
Indirah Tauwnaar 
Organisatie:
Future in Dance 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen