U, de petitionaris
Circuit zandvoort wim meijer fotografie

Formule 1 op Zandvoort

4.964 ondertekeningen

De reden van deze petitie, heeft een groter belang dan alleen het organiseren van een Formule 1 race op Zandvoort. Het gaat ook om of buurgemeenten te veel invloed krijgen om een topevenement tegen te houden.

Petitie

Wij

Wij bewoners van Zandvoort en onze bezoekers van de gemeente

 

constateren

  • dat er tegengeluid moet komen van de voorstanders uit de organiserende gemeente en de liefhebbers voor de Formule 1 in die organiserende gemeente.

  • dat buurgemeenten een te zware stem kunnen krijgen bij de besluitvorming om een topevenement in de organiserende gemeente te belemmeren.

 

en verzoeken

  • door te gaan met pogingen de Formule 1 naar Zandvoort te halen.

  • om de vergunning van het circuit zo te laten en dat het als bedrijf prima kan functioneren binnen bestaande kaders.

  • dat het mogelijk moet blijven om evenementen te kunnen organiseren op een locatie waar dat mogelijk is en dat dit gewoon valt binnen de regelgeving van geldende vergunningen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
02-02-2019 
Petitionaris:
Jaap Koper 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Tekstwijzigingen

De tekst onder het kopje 'constateren' is veranderd. De reden heeft te maken dat ik als initiatiefnemer aan het begin vrij boos ben geweest.

+Lees meer...

Nu is de tekst aangepast, omdat ik vind dat in dit land zowel ruimte moet zijn voor de mening van de tegenstander en ook voor de voorstander en dat ik dit op een wat meer respectvolle manier wil bereiken. De reacties die op verschillende platforms laat ik voor degene die reageert. Ik ga alleen over hoe ik zelf naar mensen reageer.

Jaap Koper Initiatiefnemer Petitie Formule 1 op Zandvoort

10-11-2018

Petitie gestart

Ik ben een petitie gestart omdat ik ook een ander geluid in de discussie wil laten horen.

04-11-2018