You, the petitioner
Circuit zandvoort wim meijer fotografie

Formule 1 op Zandvoort

4,901 signatures

De reden van deze petitie, heeft een groter belang dan alleen het organiseren van een Formule 1 race op Zandvoort. Het gaat ook om of buurgemeenten te veel invloed krijgen om een topevenement tegen te houden.

Petition

We

Wij bewoners van Zandvoort en onze bezoekers van de gemeente

 

observe

  • dat er tegengeluid moet komen van de voorstanders uit de organiserende gemeente en de liefhebbers voor de Formule 1 in die organiserende gemeente.

  • dat buurgemeenten een te zware stem kunnen krijgen bij de besluitvorming om een topevenement in de organiserende gemeente te belemmeren.

 

and request

  • door te gaan met pogingen de Formule 1 naar Zandvoort te halen.

  • om de vergunning van het circuit zo te laten en dat het als bedrijf prima kan functioneren binnen bestaande kaders.

  • dat het mogelijk moet blijven om evenementen te kunnen organiseren op een locatie waar dat mogelijk is en dat dit gewoon valt binnen de regelgeving van geldende vergunningen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2019-02-02 
Lead petitioner:
Jaap Koper 
Website:

History

Signatures

Updates

Tekstwijzigingen

De tekst onder het kopje 'constateren' is veranderd. De reden heeft te maken dat ik als initiatiefnemer aan het begin vrij boos ben geweest.

+Read more...

Nu is de tekst aangepast, omdat ik vind dat in dit land zowel ruimte moet zijn voor de mening van de tegenstander en ook voor de voorstander en dat ik dit op een wat meer respectvolle manier wil bereiken. De reacties die op verschillende platforms laat ik voor degene die reageert. Ik ga alleen over hoe ik zelf naar mensen reageer.

Jaap Koper Initiatiefnemer Petitie Formule 1 op Zandvoort

2018-11-10

Petitie gestart

Ik ben een petitie gestart omdat ik ook een ander geluid in de discussie wil laten horen.

2018-11-04