You, the petitioner
Logo flitsparkeren

Flitsparkeren in binnenstad van Delft: NEE

728 signatures

Delft wil flitsparkeren invoeren. Dit betekent dat iedereen in de binnenstad op alle parkeerplekken mag staan. Wij verwachten hierdoor meer zoekverkeer en dat er minder parkeerplaatsen beschikbaar komen. Wij roepen alle inwoners en ondernemers van de binnenstad om NEE te zeggen tegen dit voornemen.

Petition

We

bewoners en ondernemers van de binnenstad Delft

 

establish that:

dat de gemeente Delft voornemens is om flitsparkeren in te voeren in de stad. Dit betekent dat behalve vergunninghouders (bewoners en ondernemers) ook bezoekers op alle parkeerplekken mogen parkeren. Doel van de gemeente is: opbrengsten maximaliseren, het grote aantal parkeerproducten verminderen en de gastvrijheid verhogen. Wij verwachten juist het tegenovergestelde effect: meer kosten, meer zoekverkeer en minder plaatsen voor vergunninghouders.

 

and request

daarom de gemeente Delft dringend het nu voorliggende beleid NIET door te voeren voor de binnenstad. Onze voorkeur gaat uit naar handhaving van het huidige beleid. Daarnaast vinden wij dat aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn om het tekort aan parkeerplaatsen voor vergunninghouders te verminderen. Bijvoorbeeld door bezoekers alleen te laten parkeren in de parkeergarages.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2012-12-01 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Floris le Conge Kleyn 
Organisation:
Belangenvereniging Zuidpoort 
Website:

History

Signatures