U, de petitionaris
Aquamarijnstraat

Fietsroute Vinkhuizen-Zernike langs voetpad Aquamarijnstraat

116 ondertekeningen

Deze petitie pleit voor de aanleg van een korte fietsroute tussen Vinkhuizen en het Zernikecomplex. Momenteel wordt er veelvuldig gefietst op het voetpad achter de Aquamarijnflats. Met deze petitie verzoeken wij de gemeente om een legale korte fietsroute langs het pad bij de volkstuinen te creëren.

Petitie

Wij

Studenten en andere fietsers uit Vinkhuizen-Noord

 

constateren

  • Achter de Aquamarijnstraat ligt een voetpad dat veelvuldig gebruikt wordt door studenten. Dit pad is een logische route van Vinkhuizen naar het Zernikecomplex.

  • Dit voetpad veroorzaakt wederzijdse ergernis tussen fietsende studenten en andere (wandelende) bewoners. Dit probleem gaat niet opgelost worden door maatregelen van de gemeente, aangezien de meeste studenten zich hier niets van aantrekken. Daarom stellen wij een andere oplossing voor.

 

en verzoeken

Tussen de Kievitflat en het pad langs de volkstuinen kan het voetpad verbreed worden en opengesteld worden voor zowel voetgangers als fietsers. Dit is een kort stukje, ongeveer tien meter. Daarnaast kan het pad langs de volkstuinen geasfalteerd worden. Fietsers kunnen dan daarlangs fietsen naar het Zernikecomplex.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
01.10.2016 
Petitionaris:
Iris Hageman 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen