You, the petitioner

Fietsoverlast voor station Leiden

1 signature

Enige tijd geleden heeft de gemeente Leiden de verhoogde stoepranden verwijderd en hierdoor is het stationsplein een gevaarlijk gebied geworden voor voetgangers. De politie kan niets doen, want er staat geen verbodsbord. Kans op aanrijdingen zijn aanwezig. Gemeente doe iets. Stop dit gevaar.

Petition

We

Bewoners Paviljoenshof, Stationsweg en -gebied, Rabobank en ABNAMRO-bank.

 

observe

Dat het Stationsplein voor onze bewoners, klanten en (buitenlandse) bezoekers (ook uit andere steden) een gevaar is door de vele fietsers, scooters en bromfietsers, die over de stoep rijden, terwijl het een loopgebied is (voorzijde abn-amro). De gemeente zou borden moeten plaatsen, zodat de politie kan optreden bij overtreding. Gemeente Leiden, deze situatie is een schande voor u. Oudere en buitenlandse bezoekers schrikken ervan. Gemeente Leiden doe er iets aan, aub.

 

and request

Wij, de ondertekenaars, verzoeken aan de gemeente Leiden, om borden te plaatsen op het Stationsplein, die aangeven dat het hier een loopgebied is, zodat de politie kan optreden en er een veilig gebied komt voor de voetgangers. De huidige sutiatie is onwenselijk en bovendien gevaarlijk. Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Daarom vragen wij, gemeente Leiden doe iets voor er ongelukken gebeuren.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Leiden 
Petition desk:
Closing date:
2016-11-07 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
P.T.POLS 

History

Signatures