You, the petitioner
Foto fietkelder pieter vreedeplein

Verruiming openingstijden fietskelder Pieter Vreedeplein

343 signatures

De gemeente wil het ‘op de fiets naar de binnenstad’ stimuleren. Met de verschillende bewaakte fietskelders en fietsvakken heeft de gemeente geprobeerd hier navolging aan te geven. Echter sluit de fietskelder bij het Pieter Vreedeplein al om 22.00u. Dit zouden wij graag verruimd zien naar 24.00u.

Petition

We

Bezoekers van Cinecitta, Paradox, de NWE Vorst en andere culturele instellingen/horecagelegenheden.

 

establish that:

Op dit moment zijn de openingstijden van de fietskelder voornamelijk afgestemd op het winkelend publiek en niet op het culturele publiek die voornamelijk ’s avonds voorstellingen bezoekt. Een groot gedeelte van de capaciteit van de stalling blijft zodoende onbenut. Cinecitta en andere culturele instellingen willen graag dat hun bezoekers ook ’s avonds hun fiets veilig kunnen parkeren in deze stalling.

 

and request

De laatste films bij Cinecitta, de theatervoorstellingen bij De Nwe Vorst en de muziekoptredens bij Paradox zijn vrijwel nooit voor 22.00 uur afgelopen. Restaurants en horecagelegenheden in de buurt hanteren ook ruimere openingstijden. We vragen de gemeente dan ook om de openstellingstijden in de avonduren te verruimen tot tenminste 24.00u.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2019-08-08 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Marnick van Gessel 
Organisation:
Cinecitta B.V. 

History

Signatures