You, the petitioner
Winst boven mensen

Farmaceut Roche moet recept coronatesten meteen beschikbaar stellen

68 signatures

Dat Nederland niet massaal op het coronavirus kan testen, komt door een te grote afhankelijkheid bij Nederlandse laboratoria van farmaceut Roche. Het Zwitserse miljardenbedrijf wil haar recept voor testen ophet coronavirus niet vrijgeven en plaatst daarmee de lust naar winst boven mensenlevens!

Petition

We

Allen die in Nederland verblijven

 

observe

  • Dat Nederland niet massaal op het coronavirus kan testen omdat Nederlandse laboratoria te afhankelijk zijn van farmaceut Roche.
  • Het Zwitserse miljardenbedrijf wil haar recept voor testen op het coronavirus niet vrijgeven en plaatst daarmee de lust naar winst boven mensenlevens!

 

and request

Dat Roche het recept voor een van de testmaterialen waaraan een groot tekort is, een zogeheten lysisbuffer, meteen ter beschikking stelt aan alle relevante zorgverleners in ons land.

The answer

RTL Nieuws: Farmaceut Roche gaat recept voor coronatest na ophef toch delen

Farmaceut Roche gaat een recept voor een vloeistof in coronatesten op verzoek toch delen met de overheid. Microbiologen en Kamerleden riepen de Zwitserse fabrikant gisteren op het recept te delen met de laboratoria, omdat er dan meer coronatests kunnen worden gemaakt. Daarop liet Roche weten dat (...) lees verder Bron: RTL Nieuws 27 maart 2020 16:44

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
ambassadeur 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-24 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Bob Sneevliet 
Organisation:
Revolutionaire Eenheid 
Website:

History

Signatures

Updates

RTL Nieuws: Farmaceut Roche gaat recept voor coronatest na ophef toch delen

Farmaceut Roche gaat een recept voor een vloeistof in coronatesten op verzoek toch delen met de overheid. Microbiologen en Kamerleden riepen de Zwitserse fabrikant gisteren op het recept te delen met de laboratoria, omdat er dan meer coronatests kunnen worden gemaakt.

+Read more...

Daarop liet Roche weten dat (...) lees verder Bron: RTL Nieuws 27 maart 2020 16:44

2020-03-28