You, the petitioner

Familie van Joost moet blijven

925 signatures

Familie van Joost mag niet volgens de buurtgenoten blijven waar ze thuis horen! Wij zijn allemaal 1 familie en willen dat familie van Joost als gezin moeten blijven wonen waar ze thuis horen! Help aub mee door het ondertekenen van mijn petitie! Ik ben een buurmeisje van Joost, ik heb meegekregen van de buren dat familie van Joost moet verhuizen. Familie van Joost moet blijven!

Petition

We

buren

 

observe

Vorig jaar na de zomervakantie was het misgelopen, Joost zag dat onze buurman in elkaar werd geslagen door een man. Joost schrok erg en rende erop af! Joost wou hem tegenhouden maar Joost wist NIET dat het de zoon van de man was. Toen Joost hem wou tegenhouden ging de dader tekeer. Hij schold Joost uit als ‘hoerekind’ ‘ik maak jullie dood’ en Joost kon dat niet hebben. Joost heeft hem NIET met eigenwil neergestoken!

Ik vraag jullie om hulp! Joost is een jongeman met een barmhartig en liefdevol karakter.

Ze willen dat de familie van Joost gaat verhuizen zover mogelijk. Ik ben hier niet mee eens! Het enige wat Joost wou doen is zijn buurman beschermen. Toen Joost ook zich zelf wou verdedigen tegen over de man die zijn buurman sloeg liep het verkeerd af.

 

and request

Help alstublief om de familie van Joost thuis te houden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-17 
Lead petitioner:
Ella Yildiz 
Organisation:
Help familie van Joost.  

History

Signatures