You, the petitioner
Parking samp 2

Extra parkeer ruimte en stop hondenpoep overlast in de Parkwijklaan

1 signature

Het tekort aan parkeerplaatsen in de straat word steeds groter. Met kleine aanpassingen maar toch met groenbehoud, meer parkeerplekken EN meteen hondenpoep overlast voor de deur beperken. Dit laatste is namelijk ook een behoorlijk probleem, vooral in de zomer.

Petition

We

Bewoners van Parkwijklaan te Almere

 

observe

Het tekort aan parkeerplaatsen in de straat wordt steeds groter. Met kleine aanpassingen maar toch met groenbehoud creëer je meer parkeerplekken EN de hondenpoep overlast voor de deur is ook meteen beperkt. Dit laatste is namelijk ook een behoorlijk probleem, vooral in de zomer. Vrijwel iedereen vertikt het gewoon om op te ruimen en laten ze hun behoefte doen voor je deur. Provocerend gedrag is soms ook aan de orde wanneer je ze er op wijst.

 

and request

Relatief kleine werkzaamheden om meer parkeerplaatsen te creëren en tevens meteen de hondenpoep overlast voor de deur in te dammen. Met de simpele impressie creëer je 14 parkeerplekken tegen de 9 plekken van nu, dit is per huizenblok.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2021-01-31 
Lead petitioner:
J.S. 

History

Signatures