U, de petitionaris
Parking samp 2

Extra parkeer ruimte en stop hondenpoep overlast in de Parkwijklaan

1 ondertekening

Het tekort aan parkeerplaatsen in de straat word steeds groter. Met kleine aanpassingen maar toch met groenbehoud, meer parkeerplekken EN meteen hondenpoep overlast voor de deur beperken. Dit laatste is namelijk ook een behoorlijk probleem, vooral in de zomer.

Petitie

Wij

Bewoners van Parkwijklaan te Almere

 

constateren

Het tekort aan parkeerplaatsen in de straat wordt steeds groter. Met kleine aanpassingen maar toch met groenbehoud creëer je meer parkeerplekken EN de hondenpoep overlast voor de deur is ook meteen beperkt. Dit laatste is namelijk ook een behoorlijk probleem, vooral in de zomer. Vrijwel iedereen vertikt het gewoon om op te ruimen en laten ze hun behoefte doen voor je deur. Provocerend gedrag is soms ook aan de orde wanneer je ze er op wijst.

 

en verzoeken

Relatief kleine werkzaamheden om meer parkeerplaatsen te creëren en tevens meteen de hondenpoep overlast voor de deur in te dammen. Met de simpele impressie creëer je 14 parkeerplekken tegen de 9 plekken van nu, dit is per huizenblok.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
31-01-2021 
Petitionaris:
J.S. 

Geschiedenis

Ondertekeningen