U, de petitionaris

Europees voetbal is voor iedereen

Een tijdje geleden werd bekend dat Ziggo alle 3 de europese competitie gaat uitzenden (Champions League, Europa League en de Conference League). Nu is ook bekend geworden hoe je als geen Ziggo klant alsnog deze toernooien kunt bekijken op tv.

De wedstrijden van de Nederlandse ploegen zullen via de Ziggo app uitgezonden worden. Dit betekend dat je een tv moet hebben waarop je apps kunt downloaden of via je laptop moet kijken.

Zelfs als Ziggo klant moet je Ziggo Sport Totaal kopen om echt alles te kunnen zien.

Wedstrijden van niet Nederlandse ploegen kan je straks als geen Ziggo klant straks alleen maar zien als je 14,95 per maand gaat betalen. Weer een abbonement erbij...


REDEN VOOR AFWIJZING

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Petitie

Wij

Tv kijkend Nederland (Zonder Ziggo abbonement)

 

constateren dat:

Je kan straks als geen Ziggo klant dus straks geen europees voetbal meer kijken op het open net.

 

en verzoeken

Ik verzoek Ziggo om het Europese voetbal gewoon op het open net te laten uitzend. Iets waar naar mijn mening ook geen Ziggo klanten recht op hebben.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2024 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen