You, the petitioner
Eurabia

Eurabië

603 signatures

Aversie heerst, laat het alstublieft níet overheersen!

De Arabische en islamitische cultuur is Europa niet binnengedrongen als gevolg van de min of meer toevallige komst van grote groepen moslims uit Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Het is ons niet zomaar overkomen. Nee, het is het gevolg geweest van besluiten van Europese politici.

Petition

We

Willen niet langer leven onder de resolutie van Straatsburg. Aangenomen op 7 Juni 1975.

 

observe

In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”.

Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975.

Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

 

and request

Na 35 jaar kunnen we de conclusie trekken dat de resolutie van Straatsburg niet het gewenste effekt heeft gehad, men komt niet dichter tot elkaar, maar er heerst steeds meer en meer aversie tussen de twee culturen. De onvrede van de burgers, over het nu heersende beleid , moet gehoord worden!!

Daarom stop met het naleven van de resolutie van Straatsburg!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Closing date:
2016-04-11 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
een zeer bezorgde burger 
Website:

History

Signatures

Updates

Eurabië

Nieuwe petitie op petities.nl Ben je ook tegen een eurabië , breng dan je stem uit. http://petities.nl/petitie/eurabie  .

2011-01-11